loading...
دانلود آهنگ جدید - دانلود فیلم جدید - دانلود رایگان
آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 175 یکشنبه 11 اسفند 1392 نظرات (0)

مامان بزرگم میگفت اگه میخوای خورشتت قوام (لعاب) داشته باشه یا میتونی همون اول که داری پیازاشو سرخ میکنی دو قاشق آرد نخودچی یا آرد معمولی باهاش تفت بدی یا توی آب خورشت یه دونه سیب زمینی کوچیک رنده شده(خام باشه)بریزی...

 

 

چند وقت پیشم اومد تو خوابم خمیازهگفت ننه جون اگه یادت رفت این کارها رو بکنی و بعد متوجه شدی خورشتت خیلی آبکیه این سس رو درست کن و بریز توش و بزار یه ساعتی خورشتت بجوشه...

یه دونه پیاز درشت رو نگینی خرد کن و خوب تفتش بده.بعد دوقاشق آرد(یا آرد نخودچی یا آرد معمولی) باهاش تفت بده بعد یه قاشق رب گوجه توش بزن و خوب بزار سرخ بشه .در آخر یه کم از آب خورش تو سس بزن تا وقتی سس رو تو خورشت ریختی گوله گوله نشهچشمکبعد همه مواد رو دوباره تو خورشت بریز...

(نمیدونم متوجه شدید چی گفتم؟نگران)

خلاصه من روش سوم رو همیشه برای خورشت هام استفاده میکنم

سس بالا مزه و ظاهر خورشت فسنجون و سبزی رو عالیییییییییییییییی میکنه.امتحانش ضرر ندارهمژه

** میزان موادی که گفتم در حده خورشتیه که برای 6 نفر میخواین آماده کنید

**خوشحال میشم از تجربه شما هم در این زمینه استفاده کنم.منتظرماقلب(مامان علی خوشتیپ)

 

منبع: motherschef.niniweblog.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6516
  • کل نظرات : 52
  • افراد آنلاین : 42
  • تعداد اعضا : 1175
  • آی پی امروز : 207
  • آی پی دیروز : 762
  • بازدید امروز : 5,260
  • باردید دیروز : 19,574
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 5,260
  • بازدید ماه : 202,805
  • بازدید سال : 1,507,250
  • بازدید کلی : 7,706,552