اين پاي سيب يه جورايي امضاي منه تو فاميل
خداييش خيلي خوشمزس...حتما درستش كنيد
مواد لازم:
سيب زرد 3 عدد(متوسط)
دارچين:1 قاشق مربا خوري
تخم مرغ متوسط 3 عدد
روغن جامد يا كره:100 گرم
شكر:يك پيمانه سرخالي
وانيل: 1/4 قاشق مربا خوري
شير:1/3 پيمانه
آرد :يك و نيم پيمانه
بيكن پودر :1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
سيب ها رو پوست كنده و حلقه حلقه كنيد و روي اون كمي دارچين و شكر بريزيد و در ظرفي مخصوص ماكروفر بذاريد و به مدت 3 دقيقه با قدرت 100% بذاريد بپزه.(اگه ماكروفر نداريد با يه ته استكان آب بذاريد روي گاز تا كمي سيبها نرم بشن)
زرده و سفيده تخم مرغها رو از هم جدا كنيد و سفيده ها رو اينقدر با همزن بزنيد تا كاملا سفيد و پوك بشه.يعني وقتي ظرف رو برگردونيد سفيده ها نريزه
بعد زرده ها رو با وانيل مخلوط كرده و شكر رو ريخته و با هم زن خوب مخلوطشون كنيد.
بعد كره و شير رو اضافه كرده و مخلوط كنيد.و آردي رو كه قبلا با بيكن پودر حداقل 2 بار الك كرديد كم كم به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد تا خوب مخلوط بشن
در انتها سفيده رو اضافه كرده و به آرامي و خيلي كم با مواد مخلوط كنيد.
ظرف مخصوص پاي و تارت رو كمي چرب كنيد و براي اينكه پاي به اون نچسبه كمي آرد روش بپاشيد
نصف مواد رو ريخته و سيبها رو روش بچينيد)فکر کنم باید سیبهای بیشتری میذاشتم.چون اولین بار بود با سیب گلاب درست میکردم اندازش دستم نبود.به نظرم باید 5تا سیب گلاب استفاده کرد)
بعد بقيه مواد رو بريزيد و خوب صافش كنيد
و ظرف رو در فري كه از قبل گرم شده با درجه حرارت 180درجه سانتيگراد در طبقه وسط حدودا به مدت 45 دقيقه بذاريد تا پاي آماده شود.
بذاري تا پاي سرد بشه و با اين وسيله روش خاك قند بپاشيد
و در آخر اونو برش زده و ميل كنيد.نوش جان
اميدوارم خوشتون اومده باشه.
* از سيب گلاب هم ميشه استفاده كرد.ديشب با سيب گلاب درست كردم خوب شد(تعدادشو باید 5تا کرد) ولي سيب زرد يه چيزه ديگس
* طعم پاي سيب با كره خيلي بهتر از روغن جامد ميشه.جفتشونو امتحان كردم
* اين دستور رو از توي مجله هنرآشپزي (چندسال پيش) پيدا كردم و يه خورده تغييرش دادم.
*بهتره قبل از درست كردن پاي ، تخم مرغها و كره و بقيه مواد رو بيرون از يخچال بذاريد تا به دماي محيط برسه
منبع: motherschef.niniweblog.com