loading...
دانلود آهنگ جدید - دانلود فیلم جدید - دانلود رایگان
آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 479 یکشنبه 11 اسفند 1392 نظرات (0)

طرز تهيه اين رولت خوشمزه و ساده

رولت مرغ

مواد لازم:

سينه مرغ (متوسط):1عدد بدون استخوان

پياز كوچك :1 عدد

آب زعفران : 1 قاشق غذاخوري

كالباس :4ورقه(در صورت امكان ليونر باشه)

آرد سوخاري و روغن سرخ كردني به ميزان لازم

جعفري خرد شده ، فلفل دلمه ، قارچ ، پنير پيتزا به ميزان لازم

چاشنيها: نمك ، زردچوبه ، زنجبيل ، سماق ، آويشن به ميزان لازم

ابتدا يك پياز خيلي كوچك را در غذاساز خرد كرده (اگه پياز كوچك نداشتيد ميتونيد نصفشو استفاده كنيد و بقيشو خلال كرده و سرخ كنيد و براي وسط رولت استفاده كنيد.طعم خوبي به رولتتون ميده)بعد سينه مرغ را اضافه كنيد و با غذاساز يا چرخ گوشت چرخش كنيد

نسبت پياز به گوشت مرغ اينقدر بايد باشه

رولت مرغ

بعد مواد رو توي يه ظرف ميريزيم و يك قاشق زعفران و نمك و زردچوبه و (اگه دوست داشتيد كمي فلفل) و زنجبيل رو اضافه كنيد و ورز بديد خمير نسبتا چسبنده اي بدست مياد

رولت مرغ

بعد يه پلاستيك فريزر رو به دوقسمت تقسيم كرده و هر قسمت رو روي تخته قرار ميديم و با كمي روغن چربش ميكنيم و به اندازه يه مشت (كوچك)از خمير را به صورت مستطيل روي اون پهن ميكنيم و روش سماق ميپاشيم

بعد چند ورق كالباس و قارچ خورد شده و تفت داده شده و جعفري و فلفل دلمه(اگه رنگي باشه رولتمون قشنگتر ميشه .من تو خونه فلفل دلمه رنگي نداشتم)وهر چيز ديگه كه دوست داشتيد قرار داده و روشون آويشن ميريزيم و بعد روي همه مواد پنير پيتزا ميريزم

رولت مرغ

با استفاده از پلاستيك دو سر لايه مرغ رو به هم ميرسونيم و با دست بهم ميچسبونيم و بصورت لوله شده درمياريم .كناره هاي رولت رو هم با دست به هم ميچسبونيم و پلاستيك رو دورش ميپيچونيم.

در صورت امكان به مدت يك الي دوساعت توي يخچال ميذاريم تا يه خورده گوشت مرغ سفت تر بشه و به اصطلاح خودشو بگيره

رولت مرغ

بعد از يخچال درشون مياريم و پلاستيك رو از دورشون درمياريم و رولتها رو در آرد سوخاري ميغلتونيم و در روغن با حرارت ملايم سرخشون ميكنيم

رولت مرغ

و براي سرو كردن اونا رو به به آرومي برش داده و ميل ميكنيد.

رولت مرغ

حتما درستش كنيد .خيلي سريع و راحت آماده ميشه

ميتونيد هر يك از مواد بين رولت رو استفاده نكنيد ولي توصيه ميكنم از كالباس و پنير پيتزا و فلفل دلمه اي حتما استفاده كنيد(ديگه تقريبا شد همشونچشمکنیشخند)ميتونيد مواد ديگه اي اضافه كنيد مثل هويج پخته يا زرشك و ...ديگه بستگي به سليقه خودتون داره

*توصيه سرآشپز زبان:دركنار اين غذا ميشه سوپ سفيد يا سوپ جو قرمز درست كنيدخوشمزه

اميدوارم خوشتون اومده باشه

 

منبع: motherschef.niniweblog.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6516
  • کل نظرات : 52
  • افراد آنلاین : 43
  • تعداد اعضا : 1175
  • آی پی امروز : 123
  • آی پی دیروز : 762
  • بازدید امروز : 2,504
  • باردید دیروز : 19,574
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,504
  • بازدید ماه : 200,049
  • بازدید سال : 1,504,494
  • بازدید کلی : 7,703,796