loading...
دانلود آهنگ جدید - دانلود فیلم جدید - دانلود رایگان
آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 309 جمعه 24 آبان 1392 نظرات (0)

سلام به دونفره ای های عزیز، در آموزش آشپزی ایرانی امروز به طرز تهیه آش میپردازیم. آش به یک سری از غذاهای ایرانی گفته میشه که سبزی و حبوبات پای ثابتشون هستن. در استانهای مختلف کشور عزیزمون این غذا به روشهای مختلف و طعمهای مختلف پخت میشه که معروفترین شون آش رشته، آش شله قلمکار و آش دوغ هست.

پنج روز از ماه رمضون گذشته و تصمیم دارم آموزش پخت آش رشته رو براتون بذارم که خیلی هم محبوبه. برای ما ایرانیا در مناسبتهای مختلف مذهبی معمولا زیاد استفاده میشه و جایگاه ویژه ای داره. این روزهام در سفره های افطار زیاد استفاده میشه.

آش رشته

آش رشته

مواد لازم آش رشته:

  • حبوبات ( لوبیا، نخود، عدس) به مقدار لازم
  • سبزی آش ( به نسبت: گشنیز ۱ واحد، جعفری ۱ واحد، تره ۱/۲ واحد و اسفناج به مقدار کم) به مقدار لازم
  • رشته آش ۱/۲ مقدار حبوبات
  • پیاز داغ
  • سیر داغ
  • نعنا داغ
  • کشک
  • آب دو و نیم برابر حبوبات

طرز تهیه آش رشته:

قبل از هر چیز حبوبات رو باید چند ساعتی خیس بدیم. حبوباتمون رو با آب روی حرارت میذاریم . بعد از اینکه پخته شدسبزی رو بهش اضافه میکنیم و ده دقیقه بعد رشته رو هم اضاقه میکنیم. وقتی که رشته کاملا حجم گرفت و نرم شد نصف کشکی که آب گرفتیم رو همراه مقداری از سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ به آش اضافه میکنیم و زیرش رو خاموش میکنیم. هنگام سرو هم با کشک و سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ تزیینش میکنیم. نکته ای که معمولا در پخت آش مهمه نمک هست که به خاطر شور بودن کشک باید مقدار نمکی که در آش میریزیم خیلی کم باشه که با اضافه شدن کشک آشمون شور نشه. گاهی برای خوش طعم تر شدن از قلمه هم در آش استفاده میشه.

خوشحال میشم از تجربیات شما هم استفاده کنم

منبع: 2nafare.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6516
  • کل نظرات : 52
  • افراد آنلاین : 43
  • تعداد اعضا : 1175
  • آی پی امروز : 726
  • آی پی دیروز : 673
  • بازدید امروز : 17,155
  • باردید دیروز : 13,696
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 88,833
  • بازدید ماه : 195,126
  • بازدید سال : 1,499,571
  • بازدید کلی : 7,698,873