طرز تهیه آش گوجه

مواد لازم :
سبزي آش |
يك كيلوگرم |
آب گوجه فرنگي |
شش پيمانه |
لوبياچيتي پخته شده |
يك پيمانه |
هویج نگينيشده |
نصف پيمانه |
فلفل دلمهاي |
نصف پيمانه |
آبغوره |
1/4 پيمانه |
سير داغ |
دو قاشق غذاخوري |
روغن مايع |
سه قاشق غذاخوري |
فلفل سياه، قرمز، نمك و زردچوبه |
به ميزان لازم |
رشته آش |
به ميزان لازم |
طرز تهيه :
سبزي، آب گوجهفرنگي، دو ليوان آب، هويج و فلفل دلمهاي را به همراه روغن ميپزيم. در هنگام پخت فلفل، نمك و زردچوبه را اضافه كرده و سير داغ و لوبيا چيتي را نيز ميافزاييم.
در اواخر پخت رشته را نيز افزوده و هنگام خاموش كردن آبغوره را ميريزيم. اين آش كمي تند بوده و در هر استان به سبك خودشان پخته ميشود. در صورت تمايل ميتوان از عدس، نخود، پياز و نعنا داغ استفاده كرد.
بیتوته