تو خونه ما بيشتر مواقع درست کردن ترشی و خیار شور با مرد خونس
شوهرم ترشیه بادنجون شکم پر رو خیلی خوب درست میکنه.
مواد لازم
بادنجان كوچك
نعنا خشك و پونه:به ازاي هر كيلو بادنجان 2 قاشق غذاخوري
موسير خشك:به ازاي هر كيلو بادنجان 100 گرم.موسيرها را حدود 4 ساعت خيسانده و دو بار آب آن را عوض كنيد
سير :به ازاي هر كيلو بادنجان يك سر (متوسط)
ادويه ترشي:به دلخواه
گلپر.پودر فلفل سياه.پودر سير و پودر موسير(به دلخواه).فلفل قرمز.تخم گشنيز(درسته):به ازاي هر كيلو بادنجان 2 قاشق مربا خوري
نمك: به ميزان لازم
سركه:به ميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادنجانها رو خوب شسته و پس از خشك شدن سر و دنباله هاي كلاهك بادنجان را گرفته و با چاقو يك برش طولي روي بادنجان مي دهيم
موسيرها را خرد كرده
سيرها را پاك كرده و له كنيد.گلپر.فلفل.نعنا خشك.پونه .نمك.تخم گشنيز.ادويه ترشي و نمك را باهم مخلوط كنيد.
بادنجان ها را با مقداري نمك و نصف ليوان سركه به مدت 30 دقيقه بجوشانيد.(به ازاي هر كيلو بادنجان1/3 ليوان سركه اضافه كنيد)
سپس بادنجانها را در صافي ريخته و اجازه دهيد آب بادنجانها برود.حتما شكاف بادنجان رو به پايين باشد
به آرامي شكم بادنجانها را با مواد پر كنيد و در ظرف ترشي بچينيد(شكاف بادنجان رو به بالا باشد)
نمك و سركه را با هم مخلوط كنيد(ميزان نمك به دلخواه هست)
و سركه را روي بادنجانها ريخته به صورتيكه روي بادنجانها را پر كند و درب ظرف را محكم ببنديد
** جا افتادن اين ترشي به 20-30 روز نياز دارد
**ميتوانيد ميزان ادويه هاي ذكر شده را به دلخواه كم يا زياد كنيد.ولي گلپر حتما بايد در مواد ترشي باشد.
**ميتوانيد از سبزيهاي معطر ديگه هم در ترشي استفاده كنيد
** ترشي كه توي عكس ميبينيد هنوز جا نيفتاده.قيافش خيلي بهتر از اين ميشه
اگه طرز تهيه ديگه اي براي درست كردن ترشي بادنجان شكم پر داريد خوشحال ميشم بهم بگيد
منبع: motherschef.niniweblog.com