پيراشكي دو رنگ
مواد لازم
آرد سفيد:450گرم تخم مرغ:1عدد كره :180گرم
مايه خمير:1قاشق چايخوري شكر 1 قاشق چايخوري
نمك :يك پنس آب يا شير ولرم:1/2 پيمانه
پودر كاكائو:1 قاشق سوپخوري
مواد داخل پيراشكي:
پياز :1 عدد گوشت چرخ كرده :200گرم
سوسيس(الماني بهتره) :2 عدد قارچ :در صورت دلخواه
فلفل دلمه :1 عدد رب گوجه :2 قاشق نمك و فلفل و آويشن
طرز تهيه:
آرد را يك بار الك كرده.سپس كره تقريبا آب شده و تخم مرغ ومايه خمير فوري و شكر و نمك رو به آرد اضافه كرده و مخلوط ميكنيم.بعد شير روكم كم اضافه كرده و ورز ميديم تا خمير لطيفي بدست بياد.
بعد خمير رو سه قسمت كرده و به يك قسمت از آن پودر كاكائو رو اضافه كرده و ورز ميديم.و يك ساعت به خميرها استراحت ميديم.
بعد از استراحت خميرها رو به صورت مستطيل باز كرده و خمير قهوه اي رو وسط قرار ميديم
و يك بار ديگه روشون وردنه ميكشيم.سپس خمير رو لوله كرده و با دست به هم فشار ميديم تا لايه ها به هم بچسبند و دو سانت دوسانت برش ميزنيم
با وردنه از سطح مقطع هر برش رو به صورت دايره باز ميكنيم
از مواد آماده شده وسط اون قرار ميديم و دو لبه خمير رو روي هم ميذاريم و مثل پيراشكي ميپيچونيم و در سيني فر كه از قبل چرب كرديم ميچینیم
(اون كوچيكه گوشه سيني هست رو علي درست كرده)
و در فر 180 درجه به مدت 20-30 دقيقه(بستگي به فرتون داره)قرار ميديم.
طرز تهيه مواد مياني:
پياز رو نگيني كرده و تفت ميديم.بعد گوشت چرخ كرده رو اضافه كرده و زردچوبه را هم اضافه ميكنيم و ميذاريم تا گوشت بپزه(اگه لازم بود كمي آب اضافه كنيد)بعد قارچ و سوسيس رو اضافه كرده و نمك و آويشن و فلفل هم اضافه ميكنيم و در آخر رب گوجه و فلفل دلمه رو هم اضافه ميكنيم و ميذاريم تا مواد كاملا بپزد
با اين مواد ميشه حدود 25-30 عدد پيراشكي متوسط درست كرد
این دستو رو هم از مجله هنر آشپزی که خیلی دانسته هام رو مدیونشم یاد گرفتم.اميدوارم خوشتون اومده باشه.منتظر نظرات ارزشمندتون هستيم
منبع: motherschef.niniweblog.com