حتی اگر غذایی را هم دوست ندارید مدل خوزستانی اش را امتحان کنید
بامیه از آن جمله سبزیجات پر خاصیتی است که خیلی ها به خاطر بافت لعابدارش پس از پخت چندان تمایلی به خوردنش ندارند در حالیکه اگر فوت وفنهای پخت و حتی پاک کردن ان را بدانند و با طعم دهنده ای ترش مزه آنها را طعم دار کنند مطمئن باشند که حسرت سالهای بدون بامیه را خواهند خورد!!
مواد لازم:
بامیه 750گرم
گوشت خورشتی 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد
سیر 4 حبه
رب گوجه فرنگی 1 ق س
تمبر هندی 200 گرم
زردچوبه 1 ق چ
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه غذا 1 ق چ
طرز تهیه:
گوشت را به صورت قیمه ای خرد کرده و بشویید پیاز را هم ریز خرد کنیدودر روغن تفت دهید
سپس تکه های گوشت را همراه با زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید
حالا 1 لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و در ظرف را بگذارید صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد
حالا در این فاصله تمرهندی هندی را در کاسه ای ریخته و روی آن را آبجوش بریزید و کناری بگذارید
وقتی آب گوشت کم شد رب را اضافه کرده و به همراه گوشت تفت دهید
بعد بامیه ها را بیافزایید و بگذارید همراه گوشت و رب تفت داده شود
سیر هارا رنده و یا له کرده و سپس همراه با ادویه و نمک به مخلوط گوشت و بامیه اضافه کنید
حالا یک استکان اب جوش در خورش بریزید و اجازه دهید خورش روی شعله ملایم یک ربع حرارت ببیند
*نکته:
اگر احساس میکنید یک استکان اب کم است مقدار اب را بیشتر کنید فقط توجه داشته باشید آب خورش نباید زیاد باشد
در آخرمرحله طبخ خورش تمبرهندی را از صافی عبور داده و آب صاف شده آن را داخل خورش بریزید بعد از حدود 15 دقیقه هم حرارت را خاموش کنید
نکته:
اگر به خاطر لعاب و لزج شدن بامیه بعد از پخت اصولا بامیه دوست ندارید بامیه های ریزرا انتخاب کنید و فقط نوک چوب آنها را ببرید و با انها این خورش را درست کنید مطمئن باشید مشتری میشوید
منبع: motherschef.niniweblog.com