استراگانف یکی از سرآشپزهای معروف خاندان سلطنتیه رومانف آخرین تزار روس بوده که این غذا از ابداعات وی میباشد و بسیار نیز مورد توجه نیکلای تزار روس قرار گرفته بوده البته غذای ابداعی وی بیف استراکانف بوده و با گوشت گوساله طبخ میشده
قابل ذکر است که مشخصه غذاهای روسی وجود خامه است
بنابراین اگر به فکر اضافه وزن و کالری نیستین این غذا را درست کنین و در کنار عزیزانتان از خوردنش لذت ببرین
مواد لازم
1 عدد سینه مرغ
2 عدد پیازمتوسط
250 گرم قارچ
3 ق س خامه
1 پیمانه سس سفید
1 عدد فلفل دلمه ای متوسط
100 گرم چیپس خلالی
نمک و ادویه به مقدار لازم
پیاز ها پوست کنده خلالی خرد کنید سینه مرغ را هم نازک و خلالی را خرد کنید فلفل دلمه ای را هم خلالی ریز خرد کنین قارچ ها را نیز نازک نازک برش بزنید
در تابه ای مناسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذاریدتا داغ شود حالا پیازها را افزوده و تفت دهید
بعد از سرخ شدن پیازها نوبت سرخ کردنه فیله های مرغ است آنها را هم خوب سرخ کنید
سپس فلفل دلمه ای های خرد شده را اضافه کنید
موقعی که مواد در حد دلخواه تفت داده شد نمک و ادویه رااضافه کرداه و خوب هم بزنید
قارچ ها را هم افزوده و با مواد دیگر تفت دهید شعله را کم کنید و صبر کنید تا فیله های مرغ با حرارت ملایم بپزد
حالا سس سفید و خامه را اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید
شعله را خاموش کنید و دائم هم بزنید تا مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند
غذا را در ظرف مورد نظر کشیده و با چیپس خلالی تزیین کنید
نکته*
برای تهیه سس سفید 3 قاشق غذاخوری آرد را در یک پیمانه شیر سرد حل کنیدو بعد ظرف را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید
مخلوط را هم زده وقتی غلیظ شد 25 گرم کره را افزوده و قابلمه را روی حرارت بردارید در آخر کمی نمک و فلفل اضافه کنید حالا سس سفید شما آماده است.
منبع: motherschef.niniweblog.com