طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی
مواد لازم
گوشت مرغ چرخ کرده (ران و سینه) ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
زعفرون آبکرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
ادویه مخصوص مرغ به مقدار لازم
سیخ چوبی به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت مرغ رو بدون پوست و البته همراه با چربیهای مرغ توی چرخگوشت دو بار چرخ میکنیم. پیازمونو جدا رنده ریز میکنیم و با زعفرون قاطی میکنیم. حالا گوشت مرغ چرخشده رو بههمراه نمک و بقیه ادویهها بهشون اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم و حدود ۳ ساعت میذاریم تو یه ظرف دربسته داخل یخچال بمونه.
بعد از اینکه مواد رو از یخچال بیرون آوردیم، دستمون رو کمی داخل آب میزنیم تا مواد به دستمون نچسبه. حالا کمی از مواد برداشته (به اندازه یه نارنگی) به شکل لولهای در مییاریم و بعد سیخ چوبی رو تو دست میگیریم و مواد کباب مونو به سیخ میچسبونیم و با انگشت شست به اون شکل میدیم. وقتی همه سیخها آماده شد، منقل یا کباب پزمونو هم آماده میکنیم و کبابها رو روی اون میذاریم و مرتب میچرخونیمش که همه جای کباب یکنواخت بپزه و قیافش هم جذاب شه.
این کبابرو میتونین با برنج و به همراه گوجه فرنگی کبابی و ریحون سرو کنین که خیلی خوشمزهست.
نکات
نکته ۱: مراقب باشین که موادتون شل نباشه. اگه این طور بود زمان بیشتری باید تو یخچال بمونه.
نکته ۲: میتونین در حین پخت کمی کره آبشده روی کبابها بزنین تا کباب خوش طعم تری داشته باشین.
منبع: mihanfal.com