معمولا در سفره های افطاری از فرنی و شیربرنج زیاد استفاده میشه و دلیل این پرطرفداری سبک بودن، شیرینی و خوشمزه بودنشون هست. فرنی اگر شیرینیش زیاد نباشه (اگر شما هم مثل من زیاد شیرین رو دوست ندارین) میتونه گلو رو نرم و صاف کنه، معده رو گرم کنه و آمادگی برای صرف شام و افطار رو فراهم میکنه. اگر هم شیرینیش زیاد باشه میتونین به همراه نون و یا چایی نوش جان کنین. در آموزش آشپزی امروز طرز تهیه فرنی رو قرار دادیم.

فرنی
مواد لازم برای تهیه فرنی:
- شیر ۳ لیوان
- آرد برنج ۱ لیوان
- آب ۳ لیوان
- شکر ۲/۳ لیوان
- گلاب (در صورت تمایل) ۳ قاشق سوپ خوری
- زعفران ( در صورت تمایل) به مقدار لازم
طرز تهیه فرنی:
فرنی به شکلهای مختلفی درست میشه. به صورت معمول باید آرد برنج و شکر رو در آب سرد حل کنیم و روی حرارت بذاریم تا کم کم به جوش بیاد. بعد حرارت رو ملایم تر میکنیم تا پخته بشه. به این نکته هم توجه کنین که باید فرنی رو هم بزنیم تا هم ته نگیره و هم گلوله نشه. کمی که آرد خودش رو باز کرد، شیر رو کم کم اضافه میکنیم. بعدش هم گلاب و ضعفران رو اضافه میکنیم و اونقدر روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسه.
این نفر:
من عاشق فرنی هستم، از بچگی فرنی دوست داشتم ولی راستشو بخواین هرجا که آدم فرنی میخوره یه مزه یه خاصی داره، به نظر من بهتره دستورالعمل اصلی رو یاد بگیرین و اجرا کنین ولی در کنارش تغییراتی در پختش بدین که مزه مختلفی رو امتحان کنین، مثلا از عرقیجات طبیعی و معطر در فرنی استفاده کنین یا زعفرون و موادش رو کم و زیاد کنین تا نتایج مختلف رو تجربه کنین. خوب من دیگه برم تا “اون نفر” گیر نداده چرا روی پستش مینویسم …
منبع: 2nafare.com