طرز تهیه سوپ جو سفید
مواد اولیه :
جوپرک | ۱۰۰ گرم |
هویج | سه عدد |
آب مرغ | دو پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
جعفری خرد شده | سه قاشق غذاخوری |
خامه | ۵۰ گرم |
آب | دو لیوان |
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 1335 | hengame |
![]() |
0 | 1063 | hengame |
![]() |
0 | 1121 | hengame |
![]() |
0 | 1021 | hengame |
![]() |
0 | 985 | hengame |
![]() |
0 | 987 | gelare |
![]() |
0 | 1007 | gelare |
![]() |
0 | 1025 | gelare |
![]() |
0 | 924 | gelare |
![]() |
0 | 993 | gelare |
طرز تهیه سوپ جو سفید
مواد اولیه :
جوپرک | ۱۰۰ گرم |
هویج | سه عدد |
آب مرغ | دو پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
جعفری خرد شده | سه قاشق غذاخوری |
خامه | ۵۰ گرم |
آب | دو لیوان |
باسلوق لقمه اي
نشاسته 1 ليوان . شکر 2 ليوان . گلاب نصف ليوان
آب 3 ليوان . وانيل 1/4 قاشق چايخوري . پودر نارگيل و مغز گردو به مقدار لازم
طرز تهيه : نشاسته را داخل کاسه اي بريزيد و به آن 1 ليوان آب سرد اضافه کنيد و 15 دقيقه بگذاريد بماند سپس هم بزنيد تا نشاسته حل شود ، 2 ليوان ديگر آب و شکر را به نشاسته اضافه کنيد.
محلول نشاسته را درون قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا محلول نشاسته شفاف شود سپس حرارت را بسيار کم کنيد و وانيل و گلاب را اضافه نمائيد.
براي خارج شدن حشرات از لاي سبزيجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگيري از پلاسيدگي سريع هويج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه ميكنيد؟ با چند فوتوفن ساده براي انجام راحتتر اين كارها آشنا شويد.
_ ترد شدن كلم قرمز
اگر كلمهايي كه مي خواهيد براي سالاد استفاده كنيد سفت به نظر مي رسند، براي ترد شدن آنها از اين دو روش استفاده كنيد :
روش اول :
مقداري آب داخل ظرف ريخته و روي اجاق گاز بگذاريد. دو قاشق غذاخوري سركه به آن اضافه كنيد. كلمها را خرد كنيد و داخل آب جوش و سركه بريزيد. بعد از دو جوش، آنها را داخل آبكش بريزيد تا آبش خارج شود و در ضمن خنك شود. ميبينيد كه چقدر ترد و خوشمزه ميشود.
روش دوم :
مي توانيد كلم خردشده را در ظرف فلزي ريخته و براي چند دقيقه داخل فريزر قرار دهيد، بسيار ترد ميشود.
طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم .
(دستور شماره 1)
مواد لازم :
گوشت مرغ یا قرمز بدون استخوان | 1 کیلو |
سیر | 3 حبه |
زرده ی تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 3 قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | 5/0 قاشق مربا خوری |
نمک | 1 قاشق مربا خوری |
دارچین | یک سوم قاشق مربا خوری |
زنجبیل | یک پنجم قاشق مربا خوری |
هل | 5/0 قاشق مربا خوری |
میخک | اندازه ی یک عدس |
جوز هندی | اندازه ی 2 عدس |
روغن مایع | 2 قاشق غذا خوری |
( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
آموزش روش و نحوه درست کردن فلافل
Felafel
در این پست مجموعه سه نوع فلافل را برای شما توضیح میدهیم که روش تهیه و آموزش آنرا یاد بگیرید
فلافل بندری، فلافل عربی و فلافل خوزستانی به همراه طرز تهیه سس فلافل
felafel
طرز تهیه فلافل خوزستانی
مواد لازم:
نخود خیس شده: 250 گرم
پیاز: یک عدد بزرگ
سیر: 3 حبه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق مربا خوری
سیب زمینی آب پز: 1 عدد کوچک
ادویه کاری: 2 قاشق چایخوری
فلفل و نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه
تعداد صفحات : 35