طرز تهیه خورش فسنجان
مواد لازم : برای 8 الی 10 نفر
مرغ |
1 عدد |
روغن |
150 گرم |
مغز گردو |
750 گرم |
پیاز |
3 عدد |
رب انار | 350 گرم |
گلپر(به دلخواه) | یک چهارم قاشق چایخوری |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 1335 | hengame |
![]() |
0 | 1063 | hengame |
![]() |
0 | 1121 | hengame |
![]() |
0 | 1021 | hengame |
![]() |
0 | 985 | hengame |
![]() |
0 | 987 | gelare |
![]() |
0 | 1007 | gelare |
![]() |
0 | 1025 | gelare |
![]() |
0 | 924 | gelare |
![]() |
0 | 993 | gelare |
طرز تهیه خورش فسنجان
مواد لازم : برای 8 الی 10 نفر
مرغ |
1 عدد |
روغن |
150 گرم |
مغز گردو |
750 گرم |
پیاز |
3 عدد |
رب انار | 350 گرم |
گلپر(به دلخواه) | یک چهارم قاشق چایخوری |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
مواد لازم :
گوشت قیمه شده |
500 گرم |
لوبیا سبز |
600 گرم |
گوجه فرنگی ریز( گوجه فرنگی درشت ۴ عدد ) |
۱۵ الی ۲۰ عدد |
لیمو عمانی |
3 عدد |
آرد | 1 قاشق |
پیاز سرخ شده بدون روغن | 2 قاشق غذا خوری |
روغن حیوانی | مخصوص سرخ کردن |
نمک و زرد چوبه | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | 1 الی 5/1 قاشق |
پیاز درشت رنده شده | 1 عدد |
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
مواد لازم :
گوشت سر دست با مغز ران بدون استخوان |
نیم کیلو گرم |
پیاز سرخ کرده |
3 قاشق سوپخوری |
روغن |
250 گرم |
لیمو عمانی |
5 تا 6 عدد |
لوبیا قرمز |
0.5 لیوان |
سبزی خورش |
1 کیلو گرم |
نمک و فلفل و زردچوبه |
بمقدار لازم |
طرز تهیه خورش به
مواد لازم:براي 6 نفر
گوشت |
400 گرم |
آلوي خورشتي(در صورت تمايل) |
150 گرم |
به |
300 گرم |
روغن |
3 قاشق غذاخوري |
لپه | 100 گرم |
پيازمتوسط | 2 عدد |
شكر | 2 قاشق سوپخوري |
رب گوجه فرنگي | 2 قاشق غذا خوري |
نمك و فلفل و دارچين | به ميزان دلخواه |
طرز تهیه خورش ریواس
خورش ریواس بهخاطر طعم ترش ریواس، یكی از خوشمزهترین خورشهای فصل بهار است.
خورش این خورش را اگرچه میتوان به 2روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش كرفس) عطر و بوی بینظیری دارد.
با این حال در اینجا هر دو روش آمده است تا مناسبترین را برای ذائقهتان انتخاب كنید.
تعداد صفحات : 35